Verse Appelsap met Gember en Spinazie

Dit sap kan je met je favoriete appel maken.
Maar ook de appel die een beetje zielig in de fruitschaal is blijven liggen.
Deze wordt vaak niet meer opgegeten maar is nog erg lekker voor een sapje.
De appel overheerst samen met een vleugje gember.
De spinazie heeft niet veel smaak, maar is heel gezond.
Dus een gemakkelijke manier om de juiste stoffen binnen te krijgen.

Moeilijkheidsgraad Kosten
Blender Workshop

Categorie:  Sappen  - 
Klaar in: 1m  - 

Ingrediënten

Voor 4 personen ()

Recept

  • 0.5 stuk(s) appel
  • 0.5 stuk(s) citroen
  • 1 handvol (s) blad spinazie
  • 1 stuk(s) gember 3 cm
  • 2 eetlepel (s) honing
  • 300 mL koud water
  • 6 stuk(s) ijsblokjes

Voedingswaarde

(vegetarisch, glutenvrij, lactose vrij)

Verse Appelsap met Gember en Spinazie Werkwijze

  1. De halve appel kan gewoon met schil en al.
    (wel zonder klokhuis) en snij de halve appel in stukken.
    Doe deze in de blender.
  2. Knijp t sap uit de citroen en zorg dat er geen pitjes bij zitten.
    Doe deze ook in de blender.
  3. Het stukje gember (zo groot als ongeveer een vingerkootje) in stukken snijden.
    En ook toevoegen in de blender.
  4. En vervolgens een handvol spinazieblad toevoegen.

    Giet daar 300 ml koud water bij en een handvol ijsblokjes.
  5. En naar smaak honing, suiker of zoetmaker toevoegen.
  6. Mix tot helemaal is fijngemalen.
    (haal door een zeef voor een heldere sap)
Blender Workshop

Social Media

Support

  • Contact
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Disclaimer