Ansjovis Pesto
Pesto met extra smaak.
Heerlijk op belegde broodjes, over pasta of gewoon op een stokbroodje.
Moeilijkheidsgraad Kosten
Blender Workshop
Ingrediënten
Voor 4 personen ()
Recept
- 50 gram basilicumblaadjes
- 50 gram pijnboompitten
- 50 gram geraspte Parmezaanse kaas
- 2 stuk(s) knoflooktenen
- 2 stuk(s) ansjovis filets
- 75 mL olijfolie
Voedingswaarde
(glutenvrij)Ansjovis Pesto Werkwijze
- Snij de knoflook fijn.
- In een pan de pijnboompitten en knoflook kort roosteren.
- Doe de pijnboompitten en knoflook in uw blender.
Voeg ansjovis, olijfolie en geraspte kaas toe en pureer helemaal fijn. - Even proeven, en eventueel nog wat peper en zout toevoegen.
(maar hoeft niet, kaas en ansjovis is al redelijk zout)
Blender Workshop