Chtipiti Kaasdip
Lekkere gekruide Feta kaas dip kunt u eten bij brood,
maar ook lekker bijvoorbeeld om champignons mee te vullen
of tomaat.
Of een hele lekkere groenten dip.
Moeilijkheidsgraad


Kosten









Blender Workshop
Ingrediënten
Voor 6 personen ()
Recept
- 200 gram Feta kaas
- 2 eetlepel (s) oregano
- 2 tenen knoflook
- 1 stuk(s) chilipeper
- 2 eetlepel (s) suiker
- 2 eetlepel (s) citroensap
- mL creme fraiche of slagroom
- 0.5 theelepel (s) paprikapoeder
- 4 eetlepel (s) olijfolie
Voedingswaarde
(vegetarisch, glutenvrij)Chtipiti Kaasdip Werkwijze
- Was het chilipeper, verwijder zaad en snijd in kleine stukken.
- Pers de knoflook uit of snij in kleine stukken.
- Doe de feta, knoflook, chilipeper,citroensap, oregano, olijfolie, suiker, paprikapoeder en crème fraîche in de blender.
Pureer tot een gladde saus - Eruit halen met een spatel.
Blender Workshop