Kip met Macaroni voor Baby https://t.co/sntvB7Rtrx
Roedjak Manis
Roedjak Manis mag bij de indonesische rijsttafel niet ontbreken.
Men geeft voor Roedjak Manis heel vaak aparte bordjes.
Dien de vruchtensalade bij voorkeur op kamertemperatuur op.







Ingrediënten
Voor 6 personen ()
Recept
- 2 stuk(s) appels (zuur)
- 2 dL ketjap manis
- 30 gram suiker
- 5 stuk(s) rode peper
- 2 theelepel trassi
- 1 eetlepel (s) citroensap
- 1 stuk(s) peer
- 0.5 stuk(s) komkommer
- 1 stuk(s) sinaasappel
- 1 stuk(s) mango
- 1 tenen knoflook
- 1 scheutje azijn
Voedingswaarde
(glutenvrij, lactose vrij)Roedjak Manis Werkwijze
- Schil het fruit en snij deze in kleine stukken.
- Maal de knoflook met de trassie, suiker, ketjap en de pepers in een blender.
- Giet de inhoud van de blender in een pan.
Zachtjes laten pruttelen en inkoken tot het wat dikker wordt. - De saus over het fruit en komkommer gieten en serveren.