Kip met Macaroni voor Baby https://t.co/sntvB7Rtrx
Romige Kippensoep met Waterkers
Altijd genieten van een verse kop soep.
Deze soep kan zowel warm gegeten worden als koud.







Ingrediënten
Voor 3 personen ()
Recept
- 2 eetlepel (s) boter
- 1 stuk(s) ui (gesnipperd)
- 200 gram bloemkool
- 0.5 liter(s) kippenbouillon
- 75 gram waterkers
- 125 mL room
Voedingswaarde
(glutenvrij)Romige Kippensoep met Waterkers Werkwijze
- Smelt de boter in een pan en fruit daarin de ui. (2 minuten)
- Voeg bouillon en bloemkool toe en laat dit ongeveer 10 minuten zachtjes door koken.
- Haal de pan van het vuur en voeg waterkers toe.
Dit laat u ongeveer 5 minuten staan en roer een beetje door. - De soep in de blender in uw blender en pureer tot helemaal glad is.