Ananas Peer Citroensap met Munt

Ontzettend lekker fruitsapje dat je ook kan schenken als een overheerlijke non alcoholische cocktail.

Moeilijkheidsgraad Kosten
Blender Workshop

Categorie:  Sappen  - 
Klaar in: 2u  - 

Ingrediënten

Voor 4 personen ()

Recept

  • 0.5 stuk(s) ananas
  • 2 stuk(s) citroen
  • 2 stuk(s) peren
  • 1 handvol (s) muntblaadjes
  • 1 beetje agavesiroop (of ander zoetmaker ) naar smaak
  • 300 mL koud water
  • 1 handvol (s) ijsblokjes

Voedingswaarde

(dieet, vegetarisch, glutenvrij, lactose vrij)

Ananas Peer Citroensap met Munt Werkwijze

  1. Snij de schil van de ananas, verwijder de ronde kern en zorg dat je alle zwarte pitjes er goed afgesneden hebt.
    Snij de ananas in stukken.
  2. Snij de citroenen doormidden.
    Pers ze of knijp het sap eruit boven de blender.
  3. Snij de peren in stukken en verwijder de klokhuis.
    (hoeft niet geschild, mag wel natuurlijk)
  4. Doe de ananas, peren, agavesiroop, ijsblokjes en water in de blender en mix dit ongeveer 20 seconden.
    Dit heerlijke sapje kan meteen gedronken worden maar is ook nog 3 dagen te bewaren in de koeling.
  5.  
Blender Workshop

Social Media

Support

  • Contact
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Disclaimer