Kruidenkwark met Zalm

Dit is heerlijk op een toastje of op een lekker vers gebakken broodje.

Moeilijkheidsgraad Kosten
Blender Workshop

Categorie:  Overige Recepten  - 
Klaar in: 3m  - 

Ingrediënten

Voor 4 personen ()

Recept

  • 1 bosje bieslook
  • 1 handvol (s) rucola sla
  • 1 beetje basilicum (ongeveer 10 blaadjes)
  • 6 eetlepel (s) volle kwark
  • 1 halve citroen
  • 1 stuk(s) roomkaas (150gr)
  • 1 scheutje melk
  • 1 stuk(s) gerookte zalm plakje

Voedingswaarde

(vegetarisch, glutenvrij)

Kruidenkwark met Zalm Werkwijze

  1. Knip de bieslook in kleine stukken.
  2. Knijp het sap uit de citroen boven de blender mengbeker.
  3. Doe de kwark in de blender en voeg bieslook, rucola sla, basilicum en een scheutje melk toe.
  4. Brokkel de roomkaas in stukken en doe deze in de blender.
  5. Snij het plakje zalm in stukken en doe ook deze in de blender.
  6. Met de moment schakelaar een keer of 12 laten "springen".
  7. Daarna de blender nog kort laten draaien. (ongeveer 10 seconden)
    Met een spatel de kruidenkwark met zalm eruit halen.

    Heerlijk  op een pistoletje, stokbrood, kaasbroodje of toast. Smakelijk!
Blender Workshop

Social Media

Support

  • Contact
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Disclaimer