Oosterse Kokos Marinade

Maakt het vlees  mals en geeft een heerlijke smaak.
Ook kan je hier goed vis in marineren.
(voor ongeveer 500 gr vlees of vis)

 

Moeilijkheidsgraad Kosten
Blender Workshop

Categorie:  Marinades en Kruidenmengsels  - 
Klaar in: 1m  - 

Ingrediënten

Voor 4 personen ()

Recept

  • 75 mL kokosmelk
  • 3 stuk(s) limoen
  • 1 stuk(s) rode peper
  • 1 eetlepel (s) vissaus
  • 2 stuk(s) sjalotten
  • 6 stuk(s) knoflooktenen
  • 1 eetlepel (s) suiker
  • 2 theelepel geraspte verse gember
  • 15 stuk(s) bladselderij (blad en steel)

Voedingswaarde

(glutenvrij, lactose vrij)

Oosterse Kokos Marinade Werkwijze

  1. Haal de velletjes van de knoflook en snij deze fijn.
  2. Snij de sjalot en ook de peper in stukken.
    (Als u goed tegen pittig kan kunt u de zaadjes van de peper er in laten, anders zaadjes verwijderen)
  3. Snij de limoenen door midden, verwijder de pitjes en knijp het sap eruit boven uw blender mengbeker.
  4. Voeg kokosmelk, peper, vissaus, selderij, sjalotten, geraspte gember, suiker en knoflook toe.
    Zet de blender ongeveer 15 seconden aan.

  5. (vis minimaal 1 uur marineren, vlees minimaal 2 uur.)
Blender Workshop

Social Media

Support

  • Contact
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Disclaimer