Licht Pittige Fetakaas Spread Met Knoflook en Pijnboompitten

Heerlijk op een stokbroodje!
lekkere mix van roomkaas en fetakaas spread.
Een beetje pit van de peppadews.

Moeilijkheidsgraad Kosten
Blender Workshop

Categorie:  Bijgerechten  - 
Klaar in: 1m  -  Bereidingstijd: 2m  - 

Ingrediënten

Voor 8 personen ()

Recept

  • 200 gram fetakaas
  • 5 stuk(s) peppadews
  • 0.5 theelepel tahin
  • 2 eetlepel (s) crème fraîche
  • 3 stuk(s) knoflooktenen
  • 100 gram verse roomkaas
  • 3 eetlepel (s) pijnboompitten
  • 1 scheutje olijf olie of zonnebloemolie

Voedingswaarde

(vegetarisch, glutenvrij)

Licht Pittige Fetakaas Spread Met Knoflook en Pijnboompitten Werkwijze

  1. In een bakpan een scheutje olie doen en als deze verhit is de knoflook even roosteren.
    De pijnboompitten toevoegen en als deze bruin zijn van het vuur afhalen.
  2. Doe de crème fraîche in uw blender en voeg knoflook, pijnboompitten en peppadews toe.
  3. Verkruimel de feta en voeg deze toe samen met de roomkaas.
  4. Pureer dit fijn. (eerst een aantal keer met momentschakelaar daarna voluit)
  5. Haal de spread met een spatel eruit en spoel de blender beker meteen schoon onder de kraan.
Blender Workshop

Social Media

Support

  • Contact
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Disclaimer