Chocolade Mousse En Frambozen Creme

Zo'n nagerecht is een feest!

Moeilijkheidsgraad Kosten
Blender Workshop

Categorie:  Desserts  - 
Klaar in: 1m  -  Wachttijd: 30m
Waardering  3.00/5

Ingrediënten

Voor 8 personen ()

Recept

  • 300 gram frambozen
  • 40 gram suiker
  • 200 mL crème fraîche
  • 125 gram pure chocolade
  • 100 mL slagroom (gezoet en geklopt, half stijf)

Voedingswaarde

(vegetarisch, glutenvrij)

Chocolade Mousse En Frambozen Creme Werkwijze

  1. Doe de frambozen met crème fraîche en suiker in uw blender en pureer dit helemaal fijn.
  2. Smelt de chocolade en schep deze rustig door de opgeklopte slagroom.
  3. Schep een laagje chocolade mousse en dan om en om een laagje met frambozen crème.
  4. Zet de gevulde glaasjes minimaal een 30 minuten in de koelkast.
  5. Met serveren eventueel de glaasjes versieren met nog wat frambozen en of poeder cacao.
Blender Workshop

Social Media

Support

  • Contact
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Disclaimer