Rucola Pesto

Rucola heeft zo'n heerlijke smaak.
Het resultaat is daarom goed te proeven.
Heerlijk geurende licht pittige pesto.
En dat het een verse pesto is... Dat proef je!

Moeilijkheidsgraad Kosten
Blender Workshop

Categorie:  Marinades en Kruidenmengsels  - 
Klaar in: 1m  -  Bereidingstijd: 4m  -  Wachttijd: 5m

Ingrediënten

Voor 4 personen ()

Recept

  • 150 gram rucola sla
  • 1 stuk(s) knoflookteen
  • 75 gram geraspte Parmezaanse kaas (of oude kaas)
  • 100 mL extra virgine olijf olie
  • 50 gram pijnboompitten

Voedingswaarde

(vegetarisch, glutenvrij)

Rucola Pesto Werkwijze

  1. Bak de pijnboompitten bruin en doe gelijk de teen knoflook erbij bakken.
    Daarna laten afkoelen.
  2. Doe de rucola, geraspte kaas, knoflook en pijnboompitten in uw blender.
    Voeg een scheutje olijfolie toe en pureer dit een paar seconden.
    (Eventueel met een spatel een keer aandrukken)
    Is de pesto nog te dik kunt u er nog een scheutje olijfolie bij doen.
  3. Met een spatel eruit halen en in een schoon potje in de koelkast bewaren.
Blender Workshop

Social Media

Support

  • Contact
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Disclaimer