Marinara Saus

Een klassieke pasta saus.

Moeilijkheidsgraad Kosten
Blender Workshop

Categorie:  Sauzen  - 
Klaar in: 1m  -  Bereidingstijd: 45m  - 
Waardering  5.00/5

Ingrediënten

Voor 4 personen ()

Recept

  • 2 stuk(s) ui
  • 3 stuk(s) knoflooktenen
  • 2 stuk(s) blikken gepelde tomaten
  • 30 stuk(s) verse basilicumblaadjes
  • 2 stuk(s) takje oregano
  • 1 beetje zout en peper naar smaak
  • 1 scheutje olijfolie

Voedingswaarde

(dieet, vegetarisch, glutenvrij, lactose vrij)

Marinara Saus Werkwijze

  1. Snipper de ui en snij de knoflook fijn.
  2. Doe de ui en knoflook in de blender en voeg de gepelde tomaten, basilicum toe.
    Roets de blaadjes van het takje oregano en voeg ook dit toe.
  3. Pureer dit ongeveer 15 seconden.
  4. Verwarm een pan met een klein scheutje olie.
  5. Giet de saus in de pan en roer goed door.
    Vervolgens het vuur laag zetten en dit lekker laten pruttelen voor ongeveer 45 minuten, zodat de smaak lekker in elkaar trekt en de saus indikt.
    Af en toe doorroeren.
Blender Workshop

Social Media

Support

  • Contact
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Disclaimer